Op cursus met je babyOp cursus met je baby

Je kindje groeit met de dag. Oogcontact, lichamelijk contact, het is mooi om te zien. Een cursus bevordert het contact met je kind. De band tussen jullie wordt versterkt en samen hebben jullie de grootste lol. Wat voor cursussen bestaan er? We hebben er een aantal op een rijtje gezet!

Dunstan babytaal

Totdat je baby drie maanden oud is communiceert je kindje met vijf specifieke geluiden. Deze geluidjes geven honger, moe, darmkramp, een boertje of ongemak aan. Ze ontstaan uit lichamelijke reflexen en hierdoor kan je kindje aangeven waar het behoefte aan heeft. De cursus Dunstan babytaal leert je in te schatten welk geluidje waar voor staat. Dus weg met de stress en leer je baby’tje begrijpen!

Babygebarencursus

De cursus babygebaren leren je technieken aan om de communicatie met en taalontwikkeling bij je kindje te verbeteren. Je leert op de cursus functionele gebaren die je kunt gebruiken in het dagelijks leven. Ook maak je kennis met activiteiten die op een creatieve manier de taalontwikkeling stimuleren. Gebarentaal voor je baby, een stimulans voor jou en je kindje! 

Babymassage en babygym

De meeste mensen houden ervan: een ontspannende massage. Ook je baby houdt van aanraken. Waarom babymassage? Door je baby te masseren kun je spanning, huilen en darmkrampen helpen voorkomen. Je leert verschillende massagetechnieken die voor ontspanning zorgen bij je kindje. Bij de cursus krijg je ook informatie over het tillen, dragen, huilen en troosten van je baby. Vaak is babygym inbegrepen. Bij babygymnastiek leer je over de motorische ontwikkeling van je kindje. Je baby oefent door het spelen zijn motoriek, denken en geheugen. Drie vliegen in een klap!

Babyzwemmen

Voel je je graag vrij? Denk dan eens aan het vrije gevoel van zwemmen met je baby. Als je kindje zes weken is kun je er al mee gaan babyzwemmen. Laat je baby kennismaken met het water onder deskundige begeleiding. Zo wordt je kindje spelenderwijs watervrij. Een betere gewenning aan water bestaat er niet! Watervrees, weg ermee. Ga babyzwemmen!

Babydans

Baby’s reageren op geluid en muziek. Houd je van dansen? Dan is babydans iets voor jullie. Laat je meeslepen op het ritme van de muziek. Babydansen doe je samen, jij en je kindje. Met je kindje in je armen dansen geeft een ontspannen gevoel. En het is goed voor jullie band. Dus trek je dansschoenen aan en beleef samen de muziek!

Lees ook:

Pilates samen met je baby

Zwangerschaps yoga

Cursus zwangerschapshaptonomie


Geef een reactie


Deel dit artikel

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 2 =