WandelenWandelen

Dagelijks wandelen is niet alleen gezond voor jezelf, maar ook voor je kindje. Je baby kan wennen aan temperatuursverschillen, nieuwe geuren, geluiden en gezichten. Maar je kindje komt ook in aanraking met nieuwe gevoelens, zoals de warmte van de zon.

Wij geven je een aantal praktische tips voor een veilige, maar vooral leuke wandeling:

Als het lekker weer is kun je in de tweede week na de bevalling met je kindje in de kinderwagen naar buiten. Kies geen druk winkelcentrum uit, maar ga naar een park of een rustige wijk.

Wandel niet te lang met een autostoeltje op de kinderwagen. Een autostoeltjes is alleen bedoeld om je kindje makkelijk en veilig in de auto mee te vervoeren.

Controleer voordat je vertrekt de inhoud van de verzorgingstas. Heb je genoeg doekjes en luiers, een fopspeen en voeding?

Kleed je kindje in de winter warm aan. Bedek vooral de voetjes, het hoofdje en de handjes goed. Zorg in de zomer voor een parasolletje op de kinderwagen. Zo schijnt de felle zon niet op het gezicht van je baby. Zorg ook dat je kindje voldoende drinkt en met zonnebrandcrème goed beschermd is tegen de zon.


Geef een reactie


Deel dit artikel

Lees ook
0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + drie =